Våra Banor

Vår Anläggning

Vi är mycket stolta över vår växande anläggning som ständigt utvecklas.
Här hittar du konferensdel, relaxavdelning, duschar, toaletter, grillar, säkerhetsskåp och mycket mer.

Femkamp

Ensam är stark men tillsamans klarar vi allt! Utmana varandra i en lekfull klassisk femkamp. Femkampen passar när ni vill hitta på något kul tillsammans utan att blanda in allt för mycket allvar i leken. En viss tävlingsnerv infinner sig dock hos de flesta när femkampen sätter igång. Femkamp hos oss passar perfekt som företagsevent eller den stundande svensexan/möhippan.

 

MikeTown

Göteborgs hetaste paintballbana MikeTown är en stad i sann Vilda Västern-stil enbart ämnad för paintballspel. Staden har allt från sin egen saloon och sheriffkontor till bank, kasino och frisörsalong. Här finner ni den optimala paintballupplevelsen fylld med spänning och adrenalin.
Storlek: 5 000 m2

Änglamark

En stor skogsbana i traditionell paintball-anda. Omväxlande terräng för ett fartfylld och strategiskt paintballspel.
Storlek: 10 000 m2

Kungens kulle

En medelstor och fartfylld bana. Här gäller det snabbt ta sig upp på höjden för att få övertaget som krävs för att vinna på den prestigefyllda kullen.
Storlek: 5 000 m2

Ödesmarken

Denna medelstora bana är gömd mitt inne i den djupaste skogen. Spännande terräng och gott om väl dolda skydd finns att utnyttja för den som ger sig ut på Ödemarken. Storlek: 4 000 m2

Borgen

I en avlägsen skogsglänta finner ni den borg som nästan verkar omöjlig att inta. Här får ni kämpa hårt fört att försvara borgen mot det anfallande laget, för att sedan själva få anfalla. Det lag som lyckas hålla borgen längst vinner kampen.
Storlek: 3 000 m2

Hamburger Hill

Har du hört talas om slaget vid Hamburger Hill? Här ges en tuff utmaning till det angripande laget, som måste besegra både motståndarna och den branta stigning.
Storlek: 3 000 m2

Lilla slagfältet

Vår tappning av den professionella Sup´air-banan. Här har ni chansen att bevisa er skicklighet på liknande layout som de i världsklass professionella paintballspelarna.
Storlek: 1 500 m2

Slagfältet

Här sållas agnarna från vetet. Denna bana är inte för de skotträdda. En öppen symmetrisk bana med strategiskt placerade värn.
Storlek: 2 000 m2

Big foot

Här, i en bana av unik utformning, finner den listiga spelaren sitt rätta element. En stor bana som kräver det lilla extra av er.
Storlek: 6 000 m2

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.