Jobb Paintballfabriken

Nu öppnar vi ansökningarna för Göteborgs häftigaste säsongsjobb 2021!

Har du vad som krävs?
Blir du ofta beskriven som glad och lättsam? Gillar du att snacka med människor, leda grupper och att vara utomhus? Då har vi jobbet för dig!


Paintballfabriken är Göteborgs bästa paintballanläggning, vi har levererat actionfyllda stunder sedan 2007. Här hittar du 10 unika paintballbanor, allt från Vilda Västern-bana till riddarborg och flera varierande skogsbanor, samt en spännande nyhet detta år. Vi ligger i Billdal och har öppet under perioden mars-november, nu söker vi medarbetare till kommande säsong.


Här kommer du att få jobba med att ta emot sällskap och guida dem runt på våra 10 unika paintballbanor och skapa oförglömliga minnen. Tillsammans med ett gött gäng sköter du anläggningens dagliga drift och får ta del av spänningen i att arbeta i en laddad bransch, där ingen dag är den andra lik.


Hos oss får du ett roligt och varierande arbete. Vi gör gärna saker tillsammans och om du blir en i gänget kan du räkna med grillkvällar, teambuilding och ett och annat paintballspel under säsongen.


I arbetsuppgifterna ingår:
Ta emot kunder, uppackning av varor, leda grupper, rengöring av bössor samt städning. Vi har även en kiosk där det säljs dryck, hamburgare och snacks.
Vi gör oss redo för säsongen och detta år behöver vi utöka vår proffsiga grupp av säsongsarbetare, vi har just nu 8 lediga tjänster.


Vi söker dig som:
• Vill ta ansvar, är flexibel och är serviceminded.
• Är mellan 14-17 år.
• Har en förmåga att se vad som behövs göras och är inte rädd för att ta egna initiativ.


Tror du att du är rätt person för uppdraget? Då ska du skicka in en ansökan redan idag!


Skicka din ansökan med ett personligt brev och bild till:
info@paintballfabriken.se


Är du inte vår nästa medarbetare?
Tipsa någon du tror hade passat in på denna tjänst och dela gärna inlägget!
Pang pang // Paintballfabriken Crew

Boka tid
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.