Möhippa | Paintball & trekamp i Göteborg | Paintballfabriken
  • rolig möhippa hos oss på paintballfabriken i göteborg

Möhippa i göteborg

Paintball eller trekamp, för en oförglömlig möhippa.

Stora mängder med adrenalin och spänning för bruden men samtidigt en aktivitet där hela gänget har kul tillsammans.

Vi står självklart för en specialdräkt till er brud, så ingen missar vem det är som skall firas. Kontakta oss för bokning och mer information om hur vi kan göra er dag extra rolig och speciell!

Boka in er möhippa här.

 

Paintballfabrikens recept på den perfekta möhippan:

Dagen hos oss börjar med att ni lurar med er kära vän hit som ofta är helt ovetande om kommande batalj. Att fira en möhippa hos oss handlar dock om mycket mer än bara den blivande brudens intresse, då vi vill att hela er grupp skall bli ordentligt bortskämda med fulländad service samt superroliga banor och upplägg.

Vårt event tar ca 2,5-3 timmar från ankomst till avfärd och vi lägger mycket energi på att er dag hos oss skall bli oförglömlig samt att de tre timmar ni tillbringar här är riktigt bra planerade. Vi har förståelse för att det är mycket att stå i inför ett bröllop och vår målsättning är att ni bara kan luta er tillbaka och låta oss sköta jobbet och ta hand om er på bästa sätt

Vi kommer lösa allt på plats för er, det enda vi ber er, våra kunder om är att:

komma 10 minuter innan utsatt tid samt ha med egna bra skor som funkar i skogen i alla Sveriges väder. Tänk på att det är trevligast för bruden om även denne har bekväma skor.

Vi kommer ha superproffsig personal som hälsar och tar emot er, dessa kommer sedan vara med er under hela dagen hos oss. Efter eventet finns det både duschar och grillar som är fria för er att nyttja. Om ni inte vill ta med kol, tändvätska och mat att grilla så finns möjligheten att istället avnjuta våra goda nygrillade hamburgare som går att köpa i kiosken.

Vi lovar att göra allt vi kan för att ge er en oförglömlig möhippa hos oss! Pang Pang

 

Boka tid
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.