Företagsevent | Aktitiviteter i Göteborg | Paintballfabriken
  • paintball för företagsevent, kickoff, kundmöte i göteborg

Företagsevent i göteborg

Börjar det bli dags för ett företagsevent? Ett kundevent eller kanske bara något riktigt skoj med arbetskollegorna? Paintball fungerar för alla typer av företag och arbetsplatser och vi arbetar för att uppfylla era önskemål.
Vill ni kombinera nytta med nöje har vi även en konferensdel att hyra.

Vi ordnar med spännande trekamp eller paintballaktiviteter, god mat och härlig grillning efter aktiviteten.
En dag med oss kommer göra susen för gemenskapen och vara en rolig erfarenhet att ha med sig.

Tveka inte att kontakta oss – vi på Paintballfabriken har stor erfarenhet och massor av idéer på hur vi gör det absolut bästa utav er dag!

Öka gemenskapen med våra roliga aktiviteter

Hur ser ett företagsevent ut hos oss? Hos oss handlar allt om att fixa en riktigt grym dag för dig och dina kollegor. 

Ett event hos oss tar cirka 3 timmar och under denna tid vill vi ge er en oförglömlig upplevelse. Vi kommer guida er genom regler, visa hur utrustningen fungerar, låta er prova på flera av våra adrenalinhöjande banor samt finnas med som domare på plan och hjälp runt om.

Innan eller efter ert event hos oss är ni hjärtligt välkomna att använda faciliteter så som toaletter, duschar och grillar.
Det finns även en fantastisk relax-del att hyra efter eventet såväl som möjlighet att köpa nygrillade hamburgare och läsk.

Bokar ni ett företagsevent hos kan ni med gott samvete luta er tillbaka. Vi ser till att detta event blir en tiopoängare som era kollegor kommer prata om under lång tid framöver.

 

Boka tid
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.